NIEUWS

Het is mogelijk dat een wachtwoord wordt gevraagd voor sommige gezinnen onder :Protected Post”. Dat wachtwoord is: Gaverder2015?  Inderdaad; een hoofdletter aan het begin, alles aan elkaar en een vraagteken op het einde.


NU HET NIEUWS

1 juli 2023, Vandaag een rouwkaart ontvangen voor het overlijden op 29 juni 2023 in Venlo van Annelies Keeren-van de Putte . Echtgenote  van mijn neef Hay Keeren. Sterkte Hay en familie.

5 augustus 2022. Vandaag een feestje georganiseerd door de tak uit Venlo. Ook de neven uit Son met hun vrouwen waren erbij. Totaal zo’n 24 personen.

14 maart 2022. Vandaag een e-mail gekregen van Greetje van Vijfeijken-Keeren met aanvullende gegevens van de Eindhovense tak Keeren-Aarts. Bedankt Greetje.

4 februari 2022. Mijn jongste broer Ad en zijn vrouw Mieke Biemans geven vandaag een groot feest om hun gouden bruiloft te vieren. Gefeliciteerd Mieke en Ad.

28 januari 2022. Een dochter van mijn zwager; Kiki Jansen en haar partner Patrick Pearson  zijn sinds vandaag de trotse ouders van een zoon genaamd Pippin Vincent. Welkom Pippin.

13 mei 2021. E-mail ontvangen van Roland Keiren met informatie over zijn gezin. Bedankt Roland.

19 februari 2021. Ooit gehoord van Corona bier? Zo ja, laat me even weten wat je er van vindt. Zo niet, laat me dan even weten wat de oorzaak daarvan is.  cor@keeren.com

7 april 2020: Ik heb nog wat meer gevonden wat Theodore KLUSEK en Isabella Keeren betreft. Theodore KLUSEK woonde in 1910 -Queens Ward 2, Queens, New York, USA met zijn eerste vrouw Albertina JACKS . Ze hadden twee kinderen; Julia en Elisa. Albertina was geboren in 1855 (geschat) in Oostenrijk en overleed 13 oktober 1912 in Queens, New York. Theodore heeft niet lang gerouwd want hij trouwde met Isabella (Bella) voordat een half jaar verstreken was. Theodore is blijkbaar wel oud geworden want hij komt ook nog voor in de Federale Volkstelling van de Verenigde Staten van 1940. Hij woont dan: 4726 160 Street , AD4, Queens, New York, USA. Hij moet dan 90 jaren oud zijn. In de Amerikaanse naturalisatie documenten staat hij vermeld als geboren in 1848 en aangekomen in de U.S.A. in 1887. Wat er met Isabella is gebeurd weet ik nog niet.

21 februari 2020. Ik ben de stamboom weer aan het verbeteren. Ik verwacht hem begin maart klaar te hebben. Laat me even weten wat je er van vindt: cor@keeren.com.

30 januari 2020. Bericht ontvangen van Ans Verwijst dat haar oom Theo Keeren op 9 december 2019 in Hapert is overleden. Zie bijzonderheden.

12 november 2018. Vandaag een interessante aanvulling gekregen van Marijke Hermsen-Jansen betreffende een vondeling in het begin van de 19e eeuw. Klik op de link en ga naar “Bijzonderheden”.

2 september 2018. Vandaag weer enkele  belangrijke dingen gekregen van mijn neef Harrie (Hay) Keeren uit Venlo.

  • Een met de hand geschreven brief van onze opa Cornelis Keeren (met “vertaling”) geschreven in de zomer van 1918 toen hij in het ziekenhuis lag voor de Spaanse griep waaraan hij kort daarna is overleden. Deze brief is nu bij Henny de Bruin-Keeren, mijn oudste nicht. Klik hier. Vertaling Brief van Overgrootvader Cornelis Keeren_1918
  • Een artikel uit de Venlose krant van ca 1954 waarin de opening van de vernieuwde bloemenwinkel Myosotis van Jan Keeren op de Roermondsestraat in Venlo wordt vermeld.  Opening_myosotis_ome Jan
  • Een artikel uit de Venlose krant van 2 oktober 1937 waarin de opening van de winkel in sportartikelen wordt aangekondigd op de Roermondsestraat 50.  Opening_Peka sporthuis_Ome_Piet_2_Ok_t1937

25 juli 2018: Ik was in NL op bezoek toen ik het bericht kreeg dat Hans Keeren (neef van mij, zoon van ome Piet en tante Gra Steehouwer) op 20 juli 2018 in Deurne was overleden. Vandaag was zijn herdenkingsdienst in de Sint Willibrorduskerk in Deurne waar ik met mijn broers Hans en Ad naar toe gegaan ben. Het was een indrukwekkende dienst waarin de genegenheid van zijn kinderen en kleinkinderen naar boven kwam.

8 juli 2016: Op de FamilySearch database heb ik gevonden dat op 5 april 1913 in Manhattan, New York, New York, United States getrouwd is: Bella KEEREN , vrouw, 40 jaar, vrijgezel, blank, geboren (geschat) 1873 in Holland dochter van Henry en Margaret Kiesers met Theodor KLUSEK, man, 54 jaar, weduwnaar, blank, geboren (geschat) 1859 in Oostenrijk, zoon van Franz en Filipine. Er staan nogal wat fouten in maar Isabella is blijkbaar toch nog getrouwd.

12 augustus 2015: Vandaag bericht gekregen van de geboorte op 4 april 2015 van Janne Keiren, dochter van Pieter Keiren en Nancy Keiren-Kroekenstoel. Gefeliciteerd ouders en welkom Janne.

8 juli 2015: De gele meldingsknoppen op Keeren.com voor het melden van een geboorte, huwelijk of overlijden werken weer. Ze zijn waarschijnlijk meer dan een jaar buiten werking geweest dus als je ze gebruikt hebt in die tijd herhaal het bericht dan a.u.b.

27 juni 2015: Vandaag is overleden in Lottum na een korstondige ziekte,  Wilhelmus Franciscus Gertrudis (Wiet) KEIREN. Gecondoleerd familieleden.

29 mei 2015:

Op 29 mei 2015, tijdens het staatsbezoek aan Canada, was er een receptie van het Nederlandse koningspaar in het AGO in Toronto waarvoor wij (Cor Keeren en Gerda Keeren-Jansen) ook uitgenodigd waren.
Op 29 mei 2015, tijdens het staatsbezoek aan Canada, was er een receptie van het Nederlandse koningspaar in het AGO in Toronto waarvoor wij (Cor Keeren en Gerda Keeren-Jansen) ook uitgenodigd waren.

2 april 2015 : Het is mogelijk dat een wachtwoord wordt gevraagd voor sommige gezinnen onder :Protected Post”. Dat wachtwoord is: Gaverder2015?  Inderdaad; een hoofdletter aan het begin, alles aan elkaar en een vraagteken op het einde.

4 Februari 2015: Bidprentjes ontvangen van Lei Keiren. Bedankt Lei.  Ze zijn nu te zien   hier  en hier .

10 December 2014: Ik heb deze keeren.com/2014 nu doorverbonden van keeren.com.

15 april 2014: Het is maar goed dat ik nu mezelf gepensioneerd heb want het kost me veel tijd om de website opnieuw op te zetten.

8 april 2014: In November vorig jaar en ook weer vandaag heb ik bidprentjes ontvangen van Lei Keiren die ik z.s.m. op de juiste plaats in zal brengen. Bedankt Lei.

10 januari 2014: Isabel of Bella Keeren die op 21 mei 1906 in New York aankwam is waarschijnlijk weer naar Europa teruggegaan want een onderzoekster in de V.S. heeft me laten weten dat er in de jaren 50 een Isabella of Bella Keeren voorkomt in het telefoonboek van Frankfurt in Duitsland. Ik heb dit niet zelf kunnen bevestigen maar misschien kan iemand me helpen?

1 december 2013: Behalve dat ik van FrontPage naar Kompozer ben overgestapt (wat geen goede keus was) heb ik nu ook een andere server moeten kiezen. De reden was dat ik in juli 2013 mijn zaak verkocht heb en de nieuwe eigenaren wilden niet de “zware verantwoordelijkheid” van keeren.com er nog bij hebben. Aangezien ikzelf technisch een onderontwikkeld gebied ben heb ik probleempjes altijd door mijn personeel laten oplossen maar dat kan nou ook niet meer. Vandaar dat de website nu met problemen te kampen heeft die ik probeer op te lossen. Even geduld a.u.b.

2 November 2013: Overleden  Melanie Maria Wilhelmina Keiren 

8 juni 2013: Overleden  Marinus Johannes Antonius Keiren

27 februari 2013: Geboren Nina Marijke Maria (Nina) KEIREN. Dochter van Clemens Wilhelmus Theodorus (Clim) en Elise Lucia van der STEEN. Gefeliciteerd ouders en welkom Nina.

6 februari 2013: Vanaf vandaag zijn de beide takken KEEREN en KEIREN als een stamboom te bekijken. Klik maar op de naam en dan opent het. Voor meer biezonderheden van elk echtpaar klik op “Details” en dat geeft je dan toegang tot alle gegevens die ik heb. Mocht er iets zijn dat ik mis of verkeerd heb dan graag een mailtje of briefje. Zie: Contact.

6 oktober 2012: Zelfs Microsoft heeft af en toe programma’s die ze niet meer ondersteunen en dat is het geval met Front Page. Ik ben dus na 14 jaar overgestapt naar KompoZer en dat is wel even wennen. Een voordeel is dat ik ook een manier gevonden heb om de takken als een echte stamboom te laten zien. Tak 1 heb ik inmiddels aangepast en geleidelijk aan komt de rest ook wel.

6 augustus 2012: Verleden week op 1 augustus was ik in het BHIC in Den Bosch om de aktes te bekijken van mijn “Criminele Voorouders” in het brabantse. Van Hendrik Keeren (generatie 6) wisten we al vanaf 2003 van mijn naamgenoot Cor Keeren uit Deurne dat hij een moeilijk persoon was. Wat ik gedaan heb is de tekst van de aktes wat uitgebreider weergeven. Ruzie over beugelballen en een pet !! . In de kwartierstaat vond ik van een van mijn directe voorvaders, Mathijs Doomen, een rechtzaak toen hij 20 jaar oud was Jong en teveel gedronken!! . Van Hendrikus Doomen heb ik 3 zaken gevonden die hem alles bij elkaar 3 dagen opleverden…geen “zware jongen” dus. Vissen zonder vergunning, hout weghalen en je buurvrouw slaan mag niet!!.

Veel plezier en laat nog eens wat van je horen.

9 december 2011: Een opmerking van Jan H Hansen: “… Jacomina Claes, de echtgenote van Willem Keiren, moet wel een heel goede partij zijn geweest. Over haar vond ik een akte uit 1784, nog voordat ze trouwt met haar eerste echtgenoot Joannes Kerkels, waarin zij haar ouderlijk huis koopt voor 5100. Dit is het grootste bedrag dat ik in de overdrachten van Helden ben tegen gekomen!”

15 oktober 2011: Verder onderzoek in de Schepenbankarchief van Helden door Jan H Hansen heeft wederom nieuwe documenten opgeleverd die te vinden zijn in alle takken bij de eerste generatie (Henricus 1635) en in de derde generatie bij Joannes 1714 en Henricus 1705.

9 oktober 2011: “Oud Tante Jet is 100 jaar en bijna 10 maanden geworden. Ze is door ouderdom overleden. Lichaam is ter beschikking gesteld aan de wetenschap, overgebracht naar UMC Nijmegen.Komende dinsdag wordt ze in algemene dienst herdacht in Helmond. Komt geen officiele dienst.” Bron: Joris Leijten. Zie ook: Tak 1; Gerardus X Rooijackers.

2 oktober 2011. Ik ben de laatste tijd voornamelijk bezig geweest met de voorouders in de Kwartierstaat Keeren-Jansen. Om een en ander wat gemakkelijker herkenbaar te maken ga ik alle namen waar ik iets nieuws heb ingebracht een paars kleurtje geven dat ik dan ongeveer 3 maanden aanhoud.

13 juli 2011. Zoals je ziet heb ik een eigen stamboom ontwerpje gemaakt….. Klik hier voor voorbeeld. Het wijkt een beetje af van een traditionele stamboom want in de jongere generaties komen ook de vrouwelijke familieleden (m.i. terecht) voor. In principe kan ik van elke (sub) tak een zelfde stamboom maken. Alleen de gegevens in de jongere generaties zijn natuurlijk anders. Laat me even weten of je daarin geinteresseerd bent.

De layout zoals in het voorbeeld kun je op je eigen printer afdrukken maar ik kan ook een grote stamboom laten drukken die dan ongeveer 60 x 60 cm groot wordt.

===============

1 juni 2011. Ik had het gevoel dat er iets niet goed zat in de eerste 4-5 generaties van onze stamboom. Ik probeerde het zelf eerst uit te zoeken maar ik blijf natuurlijk een amateur op dit gebied. Daar komt nog bij dat we in Canada wonen dus het is voor mij niet zo eenvoudig om even naar de archieven in Maastricht te gaan. Ik had daarom besloten om een professionele onderzoeker opdracht te geven de eerste 4-5 generaties eens goed “tegen het licht” te houden. Jan H Hanssen, archivaris en historisch en genealogisch onderzoeker heeft in mijn opdracht gedurende april en mei 2011 dit onderzoek verricht en hij is inderdaad met veel verbeteringen en aanvullingen gekomen. Ik heb deze aanvullingen en verbeteringen, met veel “vertaalde” documenten, inmiddels in de stamboom verwerkt zodat het nu een andere lijn heeft gekregen. Ik hoop dat alles nu goed is maar ik hou me natuurlijk aanbevolen voor nog meer verbeteringen. Deze generaties kunnen zonder toegangscode worden bekeken.

Hieronder volgt de inleiding van het rapport, de gedetailleerde verbetering zijn inmiddels al aangebracht. Veel lees plezier.

Cor Keeren

——————————————————–

Onderzoek betreffende de genealogie van de familie KEEREN – KEIREN door Jan H Hanssen.

Inleiding

De gegevens daterende van voor het jaar 1800 betreffende de familie Keeren zoals gevonden dd. 2 april 2011 op de internetsite van de heer Cor Keeren (http://www.kee­ren.com) werden door mij in de periode april-mei 2011 gecontroleerd, verbeterd en aangevuld.

In een aantal gevallen werden ook jongere data bekeken.

De meest ingrijpende verbeteringen betreffen een aantal filiaties.

– Zo bleek Joannes K., getrouwd met Maria Gielen, geen zoon te zijn van het echtpaar Keeren-Corsten, maar van het echtpaar Keeren-Wijnen. Overigens betreft dit een verbetering, die op de website van Cor Keeren eigenlijk al aangekondigd was.

– Vervol­gens bleek Henricus K., getrouwd met Agnes Wijnen, geen zoon te zijn van het echtpaar Keeren-Heijnen, maar van het echtpaar Jacobus K. – Joanna Gielen.

– Tot slot is m.i. Joannes K., getrouwd met Maria Klutmans en Catharina Geelen, geen zoon van voor­noemd echtpaar Jacobus Keeren-Joanna Gielen, maar van het echtpaar Keeren-Heinen!

Kleinere verbeteringen betroffen data.

Aanvullingen waren er ook: m.n. in de kerkregisters van Baarlo werden relevante dopen en een huwelijk gevonden.

De op de website van Cor Keeren aangetroffen kopieën van akten werden gecontroleerd voor zover dit mogelijk was. Jammer genoeg stonden niet van alle akten op de website afbeeldingen en ook ontbrak de bronvermelding. De kopieën uit de kerkregis­ters spraken voor zich en ook de kopieën uit de overdrachtsre­gisters van de schepenbank Helden waren eenvoudig te traceren. Ze waren terug te vinden in de registers van overdracht van Helden in het archief van de schepenbank (SA) Helden. Dit archief wordt bewaard in het Regionaal Histo­risch Centrum van Limburg te Maastricht (RHCL). M.n. de inventarisnummers 29 en 30 bevatten de ook op de website te vinden aktes. Na controle werd vervolgens het eerste deel (t/m folio 300) van inv.nr. 29 nog eens grondig doorge­nomen. Zonder twijfel zou verder onderzoek in dit archief nog veel meer aanvul­lende gegevens opleveren.

Niet gecontroleerd zijn de zogenaamde “gezinssamenstellingen” afkomstig van Lei Keeren (LK). Ook bij deze akten ontbrak een bronvermel­ding en aangezien een afbeelding op de website ontbrak en niet duidelijk was waar de originelen zich bevonden, was controle thans niet mogelijk.

Verbeteringen

Het feit dat Joannes K. getrouwd met Maria Gielen, een zoon is van Henricus K.en Agnes Wijnen bleek al zonneklaar uit de aktes die op de website van Cor Keeren te vinden zijn. De doopgetuigen van de oudste kinderen uit dit huwelijk Keeren-Gielen hadden voordien al tot die conclusie moeten doen leiden: beiden, zowel Henricus K. en Agnes Wijnen waren peter en meter bij de eerste twee kinderen.

Voornoemde Henricus Keeren kreeg ook andere ouders. Maar eerst heb ik de ouders van Agnes Wijnen achterhaald via de website van Loe Giesen (www.loegiesen.nl). Loe heeft een groot aantal akten en data verzameld betreffende de (voormalige) gemeenten Belfeld, Beesel en Swalmen. Daaronder vond ik Hendrick Keeren in gezelschap van leden van de familie Wijnen i.v.m. de verkoop van hooiland te Beesel langs de Maas in de jaren 1754-1755. Dit land moet hebben gelegen tegenover het dorp Kessel. Daardoor rees het vermoeden dat Agnes Wijnen geboortig was van Kessel. Haar doop en ook van de andere leden van de familie Wijnen werden in Kessel inderdaad gevonden. Agnes bleek aldaar te zijn geboren in het jaar 1701 als dochter van Winandus Wijnen en Maria Gielen. Laatstgenoemde was dan ook meter bij het oudst bekende kind van het echtpaar Keeren-Wijnen. Hun huwelijk heb ik overigens niet kunnen vinden, niet in Kessel, Helden of Baarlo. Mogelijk elders, maar het is ook niet uit te sluiten dat het huwelijk weliswaar is gesloten in bijvoorbeeld Kessel. maar dat de pastoor het heeft vergeten in te schrijven. Ik kom op dat fenomeen later nog een keer terug. Het echtpaar Keeren-Wijnen liet in Baarlo en Helden telkens twee kinderen dopen in de jaren 1741-1749. Dat betekent dat Agnes Wijnen haar laatste kind op 48-jarige leeftijd baarde! Doopgetuigen van de zijde van de familie Keeren waren:

1741 Joannes Jacobus K. (opa van het kind)

1743 Maria Deodorus K. (oom van het kind)

1745 Joanna Cornelia Korsten (aangetrouwde tante van het kind)

1749 Jacoba niemand (er zijn twee getuigen van de zijde van de familie Wijnen: een oom en de oma van het kind; de directe familie van de Keeren’s was klein zoals we weten!)

Ik neem aan dat het laatste kind vernoemd is naar haar grootvader en deze op dat moment overleden was. Immers in het Land van Kessel was het gebruik dat kinderen niet naar nog levende personen werden vernoemd. Ik heb echter het overlijden van Jacobus Keeren niet in de begraafregisters van Helden gevonden. Mogelijk dat hij een van de vele slachtoffers is geweest van de dysenterie-epidemie die in Helden heerste in september/de­cember 1747 en dat de geestelijkheid in de drukte zijn dood is vergeten te noteren.

Jacobus Keeren, getrouwd met Maria Klutmans (en later met Catharina Geelen) is m.i. een zoon van het echtpaar Wilhelmus Keeren x Cornelia Heijnen. Daarvoor zijn een aantal argumenten aan te voeren. Allereerst de vernoeming klopt, beide vaderlijke grootouders van de kinderen van Jacobus worden vernoemd: zij zijn immers al lang voor het sluiten van het huwelijk Keeren-Heijnen in 1737 overleden, respectievelijk in 1729 en 1719. Nogmaals, personen werden in het Land van Kessel in die periode pas vernoemd wanneer ze overleden waren. Ook de vernoeming van moederszijde klopt: vader Jacobus Klutmans wordt wel vernoemd, hij overleed in 1729, en grootmoeder Catharina Stammen niet, zij leefde immers in 1753 nog! Samengevat de kinderen uit het huwelijk Keeren-Klutmans:

1739 Wilhelmus Henricus K. (broer van de vader)

1742 Jacobus Theodora Heijnen (tante van de vader)

1746 Cornelia Andreas K. (halfbroer van de vader)

1750 Wilhelmina Henricus K (broer van de vader)

1753 Wilhelmus Andreas K. (halfbroer van de vader)

Cornelia Keren, getrouwd met Joannes Lemmen is m.i. een dochter van Joannes K. en Catharina Geelen. Ook hier kloppen de vernoemingen en de doopgetuigen:

1780 Catharina Joannes K. (opa van het kind)

1783 Cornelius Jacobus K. (oom van het kind)

1786 Jean zijn doop heb ik niet kunnen vinden in Helden, maar hij is zonder twijfel vernoemd naar zijn in 1782 gestorven grootvader.

1788 Leonardus niemand van de familie K.

Voor wat betreft de vernoemingsregels in het Noord-Limburg ben ik zo vrij te verwijzen naar: P.J.M. van Enckevort, Vernoemingen in het Land van Kessel, in: Limburgs Tijdschrift voor Genealogie 22, 1994, 75-78. Dit artikel is overigens, net aanvullingen, te vinden op de website van Loe Giesen.

In Baarlo werd ook nog gevonden:

Johannes Kerren, geb. rond 1637 (geschat);

tr. Baarlo 5 september 1662 (get. Mathias Kerren, Guilhelmus Verbong) met

Maria Verbong, dochter van Matthias Verbongh en Helena.

Volgens het boek van Sjra Verbong over zijn familie[1] hertrouwde Maria te Baarlo op 19 januari 1668 met Andreas Sanders. Dat impliceert dat Joahannes Keeren tussen 1661 en 1668 moet zijn overleden. De enige kandidaat daarvoor is een :Joannes aen geen Heij, die aldaar sterft op 24 november 1667. Is hij de gezochte? Overigens bleven beide huwelijken van Maria Verbong kinderloos.

Zijn deze Johannes en de getuige bij zijn huwelijk, Mathias Kerren, broers van stamvader Henricus? Mogelijk, maar vreemd is dan wel waarom geen van beiden peter was bij een van de kinderen van Henricus. Echter het is wel degelijk mogelijk dat de jongste zoon van Henricus K. in 1675 vernoemd werd naar deze Johannes. Niet onmogelijk is ook dat deze Johannes K. de vader was van Henricus en in 1662 op oudere leeftijd hertrouwde.

Verder onderzoek in Baarlo zou misschien meer licht over deze kwestie kunnen laten schijnen.

De rest van mijn op- en aanmerkingen c.q. verbeteringen en aanvullingen vindt u in de navolgende tot ongeveer 1800 bijgewerkte genealogie.

Als naam van de personen in de navolgende genealogie is de schrijfwijze aangehouden zoals die in de kerkelijke doopregisters en in de geboorteregisters van de Burgerlijke Stand werden aangetroffen.

[1] S. Verbong, Familie Verbong van verleden tot heden ca 1600-2001, Haelen 2002, 19.

===================

– 28 mei 2011. Ik heb de toegangscodes eruit gehaald. Omdat we nu alles onder knoppen hebben zitten is de kans voor automatische misbruik nihil.

=================

– 13 mei 2011. Familieadvertenties vanaf midden 20e eeuw te zien onder nieuwe knop “Familieadvertenties”.

=================

– 12 mei 2011. Foto’s van familieleden, hamen en naamplaatjes ontvangen van Lei Keiren. Ondergebracht bij 7E, 8J, 8K, 8L, tak 3.

=================

– 25 april 2011. Bidprentje ontvangen van Lei Keiren van zijn grootvader Cornelis Keiren. Een kopie is te zien in Tak 3, onder 7E.

================

– Kerstmis 2010.

2010-12 Panningen tijdens de witte kerst van 2010. Hier staat ook nog het pand op de Markt waar Wies KEIREN nog steeds woont. Het hele pand waar nu de reclame van Intertoys op staat is nog herkenbaar als het oude pand van Keiren, maar alleen het linkse deel is verkocht. Het linkse deel boven Intertoys is overigens nog een bovenwoning. Groeten, Rob
December 2010 Panningen tijdens de witte kerst van 2010. Hier staat ook nog het pand op de Markt waar Wies KEIREN nog steeds woont. Het hele pand waar nu de reclame van Intertoys op staat is nog herkenbaar als het oude pand van
Keiren, maar alleen het linkse deel is verkocht. Het linkse deel boven Intertoys is overigens nog een bovenwoning.
Groeten, Rob
December 2010 De kerk in Panningen tijdens de witte kerst van 2010. Prachtige foto genomen door R.
December 2010 De kerk in Panningen tijdens de witte kerst van 2010. Prachtige foto genomen door R.

– Geboren op 18 december 2010; Bram KEEREN. Zoon van Roy Keeren en Suzan Hermens. Welkom in de familie.

=================

– Honderd jaar oud op 9 december 2010….Gefeliciteerd Jet KEEREN (zie 8C in Tak 1) . Voor een fotoverslag klik hier:

https://picasaweb.google.com/fransluijtensr/TanteJet100Jaar?feat=email#

– Zoals u ziet ben ik de website aan het “verbouwen”. Suggesties zijn welkom.

Gerda en Cor, in het stadje Honda in het Colombiaanse Andes gebergte, januari 2010
Gerda en Cor (ik dus), in het stadje Honda in het Colombiaanse Andes gebergte, januari 2010

Bezoekers sinds 1 juni 2011:   web counter
web counter

Stamboom 1639 – 2014